ProvinsAntikvarboghandlerForeningens
Bogfest 2016 i Den rå Hal, Godsbanen i Århus
lørdag 10/9 - søndag 11/9


For 18. gang afholder PAF Antikvarisk Bogfest i Århus.PRESSEMEDDELELSE        Hent pressemeddelelsen som .pdf

Kæmpe bogfest på Godsbanen i Aarhus i september


Med sammenlægningen af Litteraturens Dag & Bogfest 2016 er der fyret op under kedlen til den helt store weekend i litteraturens tegn den 10.-11. september på Godsbanen i Aarhus. Det bliver en weekend med gamle og nye bøger, interessante fund, oplæsninger, workshops og meget andet for både børn og voksne.

Godsbanen byder på alt godt fra ordenes verden, når Litteraturens Dag & Bogfest 2016 løber af stablen den 10.-11. september. Weekenden vil være tætpakket med aktiviteter for både børn og voksne. For eksempel kan man høre de internationale forfattere Lucas Ruiz og Ian Lukins samt aarhusianerne Daniel Boysen og Sofie Eriksdatter læse op. Man kan også opleve litteraturen med både ørerne, øjnene og fingrene, når det tætpakkede program med poetry slam, kortfilm, workshops, paneldebatter og meget mere for læseheste i alle aldre finder sted.

I år er Litteraturens Dag og AntikvarBoghandlerForeningens (PAF) bogmesse slået sammen for at samle så megen litteratur og så mange bøger som overhovedet muligt under samme tag. Bogfesten samler antikvariater fra hele landet, og det er muligt at shoppe løs i alskens bøger, grafik og tegneserier. Sandsynligvis er man heldig at støde på et attraktivt fund til en flad mønt – der er nemlig også hollandsk bogudsalg!

”Uanset om man stiller straks ved åbningen eller senere, skal der nok være tilstrækkeligt med bøger for alle interesser og pengepunge, enten på bogudsalget eller i standene omkring det”, som medarrangør Jacob C. Jacobsen fra Antikvariatet Gorm den Gamle i Jelling udtrykker det.

Litteraturens Dag er en årlig begivenhed, der arrangeres af Aarhus Litteraturcenter for at sætte fokus på, hvad en by som Aarhus kan, når det kommer til litteraturen.

”Vi vil gerne fejre det mangfoldige litteraturliv, der findes i Aarhus. Litteratur er for alle og på Litteraturens Dag kan man møde den i mange forskellige afskygninger”, fortæller Jette Sunesen, leder af Aarhus Litteraturcenter.

Litteraturens Dag finder kun sted om lørdagen den 10. september, mens Bogfest 2016 er åben både lørdag og søndag, hvor bøgerne på udsalget kun bliver billigere.

Der er fri entré hele weekenden.

Fakta

Litteraturens Dag & Bogfest 2016
10.-11. september kl. 10-16
Den Rå Hal, Foyeren, Vogn 1 og Kedlen
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Gratis entré

Find program for Litteraturens Dag på www.litteraturen.nu

Pressekontakt for Bogfest 2016:
Jacob C. Jacobsen. Tlf. 40960402 Mail: info@gorm-den-gamle.com
TILBAGE TIL OVERSIGT